Рекламации и замяна
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта, прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55(ал.1)  от ЗЗППТ.След проверка  в  срок от 40 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни (по закон) се заменя продукта. Ние обикновено  се стараем да възстановим сумата и заменим артикула  в рамките на 5 работни дни.При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи.Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула
 
За тази процедура има няколко условия :
1.Замяната или рекламацията да се случат в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката.
2.Продукти подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са преминали никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи цялостта им, както и премахване на етикети)
3.Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата като към него  трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура) и попълнен формуляр за връщане/замяна.
4. Бланката трябва да е коректно и четливо попълнена

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Веднага щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас. За съжаление, при неспазване на описаните условия, искането    за рекламация няма да бъде разгледано. 
За съжаление, артикули които са произведени специално за клиента - индивидуални поръчки, допълнително производство на изчерпани артикули или артикули с променен цвят, размер, стилова корекция не подлежат на връщане. Ще получите пълната ни асистенция с допълнителната корекция на тези артикули докато те на станат подходящи за вас, но понеже те се произвеждат или коригират специално за клиентите ни не могат да бъдат върнати. 
     
МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС; ТРЯБВА ДА ОБРАБОТИМ ПРАТКАТА ВИ ПРЕДИ ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ КАКВИТО И ДА Е ДЕЙСТВИЯ С НЕЯ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА КАК ДА СМЕ ЗАПОЗНАТИ С КОНКРЕТНИТЕ ВИ ДЕТАЙЛИ.
МОЛЯ, СЛЕДВАЙТЕ ТОЧНО ИЗПРАТЕНИТЕ ОТ НАС УКАЗАНИЯ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ОСВОБОДИМ ПРАТКАТА ВИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО И ВИЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НОВИЯ АРТИКУЛ ИЛИ ЗАПЛАТЕНАТА ОТ ВАС СУМА ОБРАТНО. ДОСЕГА НЕ СМЕ ОТКАЗАЛИ ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА НИТО ЕДИН НАШ КЛИЕНТ. НАШИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ ЩЕ СЕ РАДВАТ ДА ВИ АСИСТИРАТ.
НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАТКИ ИЗПРАТЕНИ КАТО СТАНДАРТНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА НАША СМЕТКА. 
 
Сумата ще бъде възтановена по банков път или с паричен превод. 
Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.
Затова, моля, не забравяйте старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.
        
 

ВРЪЩАНЕ :  Рекламации, връщане на стока  се приемат до 14 дни след закупуване на стоката и само на адрес: Държава България  град Бургас улица Васил Левски 61 тел.+359899655444

При скрити дефекти рекламацията се предявява при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията.

Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов се поемат от клиента. Съгласно чл. 120 от Закона за Защита на Потребителите, независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с дoговора за продажба съгласно този закон.

В случай, че поръчаните от вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние, според условията от чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите. Разходите по транспорта на продукта в този случай се поемат от клиента. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка и етикировка, трябва да е неупотребявана и без нанесени повреди. Към пратката трябва да са приложени оригиналните документи, с които е получена – ордер и касова бележка.

Замяната се извършва, като връщаме сумата по банкова сметка, а Вие правите нова поръчка. 

При отстраним дефект артикули се отремонтират в срок до 30 дни. При неправилна експлоатация производителят не приема рекламации! В случай, че получените от Вас стоки не отговарят на желания от Вас размер или качество, можете да ни ги изпратите обратно, за да Ви възстановим сумата по посочена от Вас банкова сметка. Разходите по връщането са за Ваша сметка.

ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА БЕЗ КАСОВ БОН СУМАТА НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА.

СРОКЪТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМА Е ДО 14 ДНИ.